Öjaby Sport

Referat: Hovmantorps GOIF - Öjaby Sport

Vi styr bilarna mot Hovmantorp och deras fina Allhallen.

Ett taggat gäng killar springer ut för uppvärmning och Magnus går och mumlar lite om att vi inte har vunnit här någon gång.

Vi startar upp riktigt bra båda lagen och skapar lite chanser, i tredje minuten kommer Axel runt på kanten och skickar in bollen mot Lucas men bollen studsar in via försvarare.
Vi fortsätter byta lite chanser, vi har ett lätt övertag om händelserna men Linus får göra några snygga räddningar för att freda målet.

Skotten 5-7 i första

Andra hinner knappt börja innan Kalle sätter 2-0 snyggt framlirad av Jonis. Vi spelar nu riktigt bra långa stunder och Hovmantorp kan inte skapa mycket. Vi driver inte in på mål riktigt så vi skapar inte heller så många chanser. Då smäller Linus till med ett av sina härliga utkast och friställer Liam som först sätter bollen på målvakten men som sen kan stänka in returen.
Lite frustration nu i Hovmantorp som trycker på lite extra men vi håller undan perioden ut.

Skotten 5-4 i andra

Tredje startar vi på samma sätt som andra men ett tidigt mål, denna gång är det Liam som kan sätta Adams passning. Nu blir det lite öppnare och då vi inte riktigt går på så kan Hovet göra 4-1.
Två minuter senare kan så Liam sätta sitt tredje för dagen nu framspelad av Anton.
Hovet trycker på än mer nu och kan göra 5-2 efter en styrning framför Linus.
Adam kan sen i slut minuterna göra 6-2 assisterad av Liam, vi hinner spela lite powerplay med innan matchen är över, dess värre släpper vi in 6-3 i denna spelformen.

Skotten 8-10 i tredje

Sammanfattning: Vi gör en riktigt bra match idag över hela banan och första vinsten i Allhallen är inkasserad. Så härligt att se alla försvara eller anfalla som ett lag.
Alla bidrar verkligen idag och då blir det ju så mycket bättre och roligare på alla håll.